skip to Main Content

ALV en deelgenotenweekend

Uitnodiging deelgenotenweekend Haal je feestneus en verkleedkleding maar alvast uit de kast. We gaan er met elkaar een humoristisch weekend van maken. Dit jaar vindt het weekend plaats op 17 en 18 november. We verblijven dan in Villa Heidebad in Epe. Het programma voor het weekend zal op een later moment volgen.

Adres:
Villa Heidebad
Molenweg 17
8162 PE Epe
0578 – 610 499

Wil je deelnemen aan het weekend, geef je dan snel op want er is plaats voor 35 personen en vol=vol. Dus wees er snel bij. Je kunt je opgeven tot 8 oktober door het aanmeldformulier wat via de mail verstuurd is in te vullen en deze te mailen naar deelgenoten@tietze.nl. Vermeld bij de aanmelding of je dieetwensen hebt. Dit geldt alleen indien je allergisch of intolerant bent voor bepaalde voedingsmiddelen. Mocht je je aangemeld hebben en op het laatste moment afzeggen zonder geldige redenen, dan zullen er kosten in rekening worden gebracht.
Je partner, vriend of vriendin is ook van harte welkom. Indien diegene geen lid van de patiëntenvereniging is, zal er een eigen bijdrage worden gevraagd. De eigen bijdrage is €75,00. Aan het eind van het weekend ontvang je daarvoor een factuur. Of diegene wordt lid, dan is het weekend gratis.
Vermeld bij de aanmelding of je gebruik wilt maken van de afsluitende lunch op zondagmiddag. Mocht je je opgegeven hebben voor de lunch en deze niet gebruiken, dan zullen er kosten in rekening gebracht worden.
Ook dit jaar bestaat er een mogelijkheid om een voorovernachting te boeken. Deze voorovernachting is geheel voor eigen rekening en boek je rechtstreeks bij het hotel. De kosten voor een voorovernachting komen neer op €75,00 logies en ontbijt. Indien je gebruik wilt maken van het diner, dan komt daar nog €40,00 bij. Het betreft een culinair driegangendiner.

Met vriendelijke groet,

De deelgenotencommissie van de vereniging van Tietze- en costochondritispatiënten

Het laatste nieuws

Latest News

17 mei 2019
Vragenlijst

Volg je een opleiding in het mbo of hoger onderwijs (ho) en heb je een beperking of chronische aandoening? Dan hoort Ieder(in) graag van jou…

Latest News

17 mei 2019
Vragenlijst

Volg je een opleiding in het mbo of hoger onderwijs (ho) en heb je een beperking of chronische aandoening? Dan hoort Ieder(in) graag van jou…

Back To Top