Ga naar hoofdinhoud

ALV en Deelgenotenweekend

Algemene Ledenvergadering en Deelgenotenweekend – zaterdag 19 en zondag 20 november 2022

De ALV en deelgenotenweekend staan dit jaar gepland op zaterdag 19 en zondag 20 november a.s. en wederom bij Villa Heidebad in Epe.

Tijdens het weekend is het fijn om onder elkaar te zijn, ervaringen te delen, te ontspannen en de (h)erkenning te ervaren.

Op zaterdagochtend is de ALV en na de gezamenlijke lunch zal het deelgenotendeel aanvangen. Hiervoor zal door de deelgenotencommissie weer een leuk programma voor zaterdag en zondag samenstellen waarover later dit jaar meer bekend zal worden gemaakt.

Zondagmiddag gebruiken we de lunch ook nog met elkaar en daarna hopen wij dat een ieder met hernieuwde energie en wellicht nieuwe tips & tricks naar huis zal gaan.

In de afbeelding rechts vind je een ‘verwoording’ van de ervaringen van deelnemers aan het vorige deelgenotenweekend

Belangrijke mededeling voor deelname aan het deelgenotenweekend

 • Als je een introducee die geen lid is meeneemt, dan zijn de kosten € 200,00 p.p.
  Men kan ook lid worden van de vereniging, dit kost € 25,00.
 • Indien je je opgegeven hebt om deel te nemen aan het weekend wordt er van je verwacht dat je, indien dat fysiek mogelijk is, deelneemt aan de workshops die de vereniging aanbiedt. Het is geen vrijblijvend weekend.
 • Bij aanmelding gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Afmelden voor het deelgenotenweekend

 • Indien je je afmeldt na de verstreken aanmeldingstermijn van 17 oktober 2022, dan kan dat alleen wanneer je een gegronde reden hebt. Te denken valt aan ernstig ziekzijn, familieomstandigheden etc..
 • Wanneer je je afmeldt moet de vereniging kosten maken om jouw aanmelding te annuleren. Een deel van deze kosten brengt de vereniging dan bij jou in rekening.
 • Het bestuur heeft ervaren dat er onduidelijkheid gebleken is over de annuleringskosten. Daarom noemen wij deze percentages:
  – 30% van de kosten bij annulering drie weken of langer voor de activiteit,
  – 60% van de kosten bij annulering tot twee weken voor de activiteit daarna,
  – 100% van de kosten bij annulering voor de activiteit.

Laatste nieuws

Latest news

Jong & Tietze Spellenmiddag 14 januari

Na veel voorbereiding en overleggen is het eindelijk zover! De eerste Jong & Tietze Spellenmiddag is een feit. Deze gaat plaatsvinden op zaterdag 14 januari…

Onderzoek geneesmiddelen

Beste leden van onze mooie vereniging, Wellicht hebben jullie al vernomen dat ik mij meer in ga zetten voor de jongeren binnen de vereniging (wat…

Enquête Jaarkalender en Training

Dit is een oproep voor iedereen t/m 30 jaar binnen onze vereniging. Zaterdag 21 mei 2022 werd voor de eerste keer een jongerentraining georganiseerd. Deze…

Helpt u mee meer te begrijpen over pijn en vermoeidheid bij reuma?

VUL DAN ONDERSTAANDE VRAGENLIJST IN Link: https://encuestas.ugr.es/index.php/969443?lang=nl Onderzoekers en patiënten uit Europa onderzoeken factoren die pijn en vermoeidheid beïnvloeden bij reumatische aandoeningen. Het invullen van…

Back To Top