skip to Main Content

Blog: Het hoge woord is eruit!

Tijdens de ALV in Epe dit jaar is het al genoemd; ik wil de Nijmeegse Vierdaagse in 2019 lopen en daarbij een sponsorloop opzetten voor de Vereniging van Tietze- en costochondritis patiënten. Toen dit ook nog eens werd genoemd in de nieuwsbrief van de vereniging begin december was het hoge woord eruit, terugkrabbelen is nu echt geen optie meer.

Mijn doel? Dat is meer bekendheid creëren over het Syndroom van Tietze en costochondritis én natuurlijk onze vereniging! Het geld dat ik met de sponsorloop hoop op te halen zal voor de vereniging zijn en we gaan samen kijken voor wat voor onderzoeksdoeleinden we dit kunnen gebruiken. Om jullie op de hoogte te houden van deze spannende maar toch ook leuke uitdaging die ik ben aangegaan, zal ik speciaal voor jullie een kleine blog bijhouden met elke maand een korte update.

Elke, Ron en ik hebben al een boel besproken en de eerste stappen zijn genomen, maar momenteel valt er niet veel meer te doen dan wachten tot de inschrijving open gaat. Van alle kanten hebben vrienden en familieleden mij benaderd na het lezen van het stuk. Zoals een vriendin die studiegenoten in Nijmegen heeft voor misschien wel een slaapplek, een stel dat graag hun ervaring en trainingsschema wil delen én mijn vader die erover nadenkt om ook mee te lopen.

Nog leuker vind ik eigenlijk dat er ook iemand uit de vereniging een mail gestuurd heeft en de uitdaging ook wel zou willen aangaan. We hebben nog maar net contact dus ik houd het nog even voor me, maar zodra zij ook het hoge woord eruit gegooid heeft, zal ik dat in het volgende stuk met jullie delen.

We gaan eerst lekker kerst vieren en daarom wens ik jullie allemaal fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toe!

Liefs,
Viviane

Laatste nieuws

Latest news

Onderzoek geneesmiddelen

Beste leden van onze mooie vereniging, Wellicht hebben jullie al vernomen dat ik mij meer in ga zetten voor de jongeren binnen de vereniging (wat…

Enquête Jaarkalender en Training

Daar zijn we weer met een nieuwe oproep voor iedereen t/m 30 jaar binnen onze vereniging. Zaterdag 21 mei wordt er voor de eerste keer…

AVC-basistraining – 8 t/m 10 september

Aanvaarding, verandering en creatie. Dat is waar onze speciale AVC-training om draait. In een aantal dagen willen we je beter leren omgaan met de ziekte,…

Helpt u mee meer te begrijpen over pijn en vermoeidheid bij reuma?

VUL DAN ONDERSTAANDE VRAGENLIJST IN Link: https://encuestas.ugr.es/index.php/969443?lang=nl Onderzoekers en patiënten uit Europa onderzoeken factoren die pijn en vermoeidheid beïnvloeden bij reumatische aandoeningen. Het invullen van…

Back To Top