skip to Main Content

Blog: Vierdaagse update; Het trainen kan beginnen!

Afgelopen maand is er een boel gebeurd, ik ben niet alleen begonnen met wandelen, maar er hebben zich ook al donateurs gemeld én ik ben samen met Laura (die dit jaar ook 10 jaar Tietze en costochondritis heeft) verzekerd van een startplek voor de 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. YES!

Dit is natuurlijk geweldig nieuws en betekent dat de sponsorloop geen vaag ‘wat als’ verhaal wordt, maar een tastbaar evenement. Een mooi doel om naartoe te werken en goed te blijven trainen. Tijdens mijn vakantie heb ik al heerlijk 10 km gewandeld in de sneeuw door de bergen, maar met het grijze en natte weer in Nederland is dat iets minder aantrekkelijk. Toch proberen we elke week te wandelen en ik hoop in april nog steeds te kunnen zeggen dat dat net zo goed lukt als nu in januari.

Minder leuk nieuws is dat mijn vader zich helaas heeft moeten terugtrekken, aangezien hij al traint voor een fietsweekend in de bergen en je kan niet alles doen hé! Maar mijn ouders willen wel een dag langs de route staan om ons aan te moedigen en misschien wel een lekker broodje en sterke koffie mee te nemen.

Het zal een zware trainingsperiode worden, daar ben ik me zeker van bewust, maar momenteel kijk ik vol goede moed uit naar 16 t/m 19 juli. Laat de vierdaagse maar komen!

Liefs,
Viviane

Het laatste nieuws

Latest News

14 februari 2019
Viviane vertelt: ‘Vierdaagse update: Druk opzoek naar een slaapplaats..

Zoals in de kop te lezen ben ik de afgelopen periode vooral druk bezig geweest een slaapplaats te regelen. Er zijn een heleboel opties, maar…

13 februari 2019
Uitnodiging ALV/deelgenotendag 13 april 2019

Zoals jullie misschien wel weten, vindt er ieder jaar een ALV/deelgenotendag plaats. Zo ook weer dit jaar, met het thema ‘medisch’. De ALV vindt dit…

Latest News

14 februari 2019
Viviane vertelt: ‘Vierdaagse update: Druk opzoek naar een slaapplaats..

Zoals in de kop te lezen ben ik de afgelopen periode vooral druk bezig geweest een slaapplaats te regelen. Er zijn een heleboel opties, maar…

13 februari 2019
Uitnodiging ALV/deelgenotendag 13 april 2019

Zoals jullie misschien wel weten, vindt er ieder jaar een ALV/deelgenotendag plaats. Zo ook weer dit jaar, met het thema ‘medisch’. De ALV vindt dit…

Back To Top