skip to Main Content

Blog: Vierdaagse update; Het trainen kan beginnen!

Afgelopen maand is er een boel gebeurd, ik ben niet alleen begonnen met wandelen, maar er hebben zich ook al donateurs gemeld én ik ben samen met Laura (die dit jaar ook 10 jaar Tietze en costochondritis heeft) verzekerd van een startplek voor de 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. YES!

Dit is natuurlijk geweldig nieuws en betekent dat de sponsorloop geen vaag ‘wat als’ verhaal wordt, maar een tastbaar evenement. Een mooi doel om naartoe te werken en goed te blijven trainen. Tijdens mijn vakantie heb ik al heerlijk 10 km gewandeld in de sneeuw door de bergen, maar met het grijze en natte weer in Nederland is dat iets minder aantrekkelijk. Toch proberen we elke week te wandelen en ik hoop in april nog steeds te kunnen zeggen dat dat net zo goed lukt als nu in januari.

Minder leuk nieuws is dat mijn vader zich helaas heeft moeten terugtrekken, aangezien hij al traint voor een fietsweekend in de bergen en je kan niet alles doen hé! Maar mijn ouders willen wel een dag langs de route staan om ons aan te moedigen en misschien wel een lekker broodje en sterke koffie mee te nemen.

Het zal een zware trainingsperiode worden, daar ben ik me zeker van bewust, maar momenteel kijk ik vol goede moed uit naar 16 t/m 19 juli. Laat de vierdaagse maar komen!

Liefs,
Viviane

Laatste nieuws

Latest news

Onderzoek geneesmiddelen

Beste leden van onze mooie vereniging, Wellicht hebben jullie al vernomen dat ik mij meer in ga zetten voor de jongeren binnen de vereniging (wat…

Enquête Jaarkalender en Training

Daar zijn we weer met een nieuwe oproep voor iedereen t/m 30 jaar binnen onze vereniging. Zaterdag 21 mei wordt er voor de eerste keer…

AVC-basistraining – 8 t/m 10 september

Aanvaarding, verandering en creatie. Dat is waar onze speciale AVC-training om draait. In een aantal dagen willen we je beter leren omgaan met de ziekte,…

Helpt u mee meer te begrijpen over pijn en vermoeidheid bij reuma?

VUL DAN ONDERSTAANDE VRAGENLIJST IN Link: https://encuestas.ugr.es/index.php/969443?lang=nl Onderzoekers en patiënten uit Europa onderzoeken factoren die pijn en vermoeidheid beïnvloeden bij reumatische aandoeningen. Het invullen van…

Back To Top