skip to Main Content

English version under costruction

Onze vereniging wordt gerund door vrijwilligers. Zijn zijn actief in een van onze commissies en/of als bestuurder. Zonder deze vrijwilligers zou onze vereniging niet bestaan. En we kunnen nog steeds vrijwilligers gebruiken!

  • Wat? Op de pagina Vrijwilligerswerk en Werkpakketjes is meer te lezen over de werkzaamheden die vrijwilligers op zich nemen. Dat kan periodiek inzet zijn van een enkel uur tot meerdere uren per maand. Uiteraard worden de uit te voeren werkzaamheden en de daarvoor benodigde inzet in overleg met de vrijwilliger afgestemd. Zo is er altijd werk te vinden dat past bij uw beschikbaarheid.
  • Wie? Op de pagina Bestuur kunt u zien wie de huidige bestuursleden zijn. Ook staat vermeld voor welke portefeuille(s) zijn verantwoordelijk zijn.
  • Hoe? Onze vereniging is van mening dat iedereen een interesse en talent heeft waar wij graag gebruik van maken. Geen ervaring is voor ons geen voorwaarde. Enthousiasme voor onze vereniging wel. Ook faciliteren wij korte trainingen ter ondersteuning van je werkzaamheden. Wij nodigen u graag uit contact op te nemen via info@tietze.nl om te bekijken hoe u ons kunt helpen.

Vacatures binnen de vereniging

  • Commissieleden Informatievoorziening. Op dit moment hebben we twee leden die hiervoor actief zijn: één voor het maken van foto’s tijdens onze bijeenkomsten. En één als redacteur voor onze jongerenpagina. Maar we zijn op zoek naar 2-3 extra teamleden om deze commissie te versterken. Wie wil binnen dit team (a) foto’s en korte filmpjes maken voor onze website  (b) content schrijven voor onze website  (c) content schrijven voor onze Facebook-pagina  (d) Twitteren over onze vereniging. Een combinatie van deze werkzaamheden is natuurlijk ook mogelijk. Geïnteresseerd? Vragen? Neem dan contact op via info@tietze.nl
  • Commissieleden Deelgenoten. De commissie bestond tot voor kort uit drie leden. Op dit moment zijn dat er twee. Deze commissie organiseert o.a. onze jaarlijkse deelgenotendag in het voorjaar, en ons Deelgenotenweekend in het najaar. De commissie heeft ook ideeen om landelijk eendaagse activiteiten te ondersteunen. Dus er is genoeg en gevarieerd werk te doen. Geïnteresseerd? Vragen? Neem dan contact op met deelgenoten@tietze.nl

Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Back To Top