Ga naar hoofdinhoud

Naastendag

21/10/2023 10:00 - 16:30

Introductie ‘Naasten’-dag voor naasten van leden met Tietze en/of costochondritis

Een pilot-dag te houden op zaterdag 21 oktober 2023 in Den Dolder

Introductie
Als naasten (partner, gezinslid, mantelzorger) van een (chronisch) ziek persoon heb je te maken met de (soms) grillige dynamiek en onvoorspelbaarheid van Tietze en/of. De zieke persoon kan bijvoorbeeld ineens moe zijn en dan in de avond toch niet meegaan naar een familiebezoek of een uitje samen, of kan diegene niet meedoen aan een gezellige avond thuis.

Doel van de dag
We willen naasten een mogelijkheid bieden om zich te uiten, hun verhalen te delen en daarmee hen (h)erkenning geven aan hun ervaringen.

Wanneer, waar en tijdsduur
Hiervoor organiseren wij voor naasten van onze leden een pilot-dag op zaterdag 21 oktober a.s. bij de Ernst Sillem Hoeve te Den Dolder (https://www.esh.nl).

Deelnemen
Deelname aan deze dag is kosteloos voor naasten van onze leden; reiskosten zijn voor eigen rekening. Wanneer een naaste (bijvoorbeeld partner, mantelzorger) geen lid is van de vereniging, dan meldt het lid je aan.

Aanmelden
Meld je aan voor deze naasten-dag via onderstaand aanmeldformulier. Aanmelden kan vanaf 20 september a.s. – het aanmelden kan tot 16 oktober a.s.

Nog vragen…
Mocht je meer informatie over deze dag willen, stuur dan een email naar belangen@tietze.nl of deelgenoten@tietze.nl

Wij kijken ernaar uit elkaar op zaterdag 21 oktober a.s. te zien & spreken!

Vereniging van Tietze- en costochondritis patiënten

Laatste nieuws

Latest news

ALV & Deelgenotenweekend

Zaterdag 18 en zondag 19 november a.s. vindt voor leden weer de Algemene Ledenvergadering en deelgenotenweekend plaats op een mooie locatie. Dit is dé gelegenheid…

Naastendag 2023

Introductie ‘Naasten’-dag voor naasten van leden met Tietze en/of costochondritis Een pilot-dag te houden op zaterdag 21 oktober 2023 in Den Dolder Introductie Als naasten…

Jong & Tietze ‘Bewegen, met daarnaast een creatieve activiteit’

Daar zijn wij weer voor onze jongeren! We hebben een tof nieuw idee voor een jongerenactiviteit, eentje die jullie zeker leuk zullen vinden om aan deel te nemen. Het zal een licht actieve en creatieve dag worden, heerlijke combinatie al zeg ik het zelf. De jongerenactiviteit vindt plaats op zondag 17 september 2023.

Onderzoek geneesmiddelen

Beste leden van onze mooie vereniging, Wellicht hebben jullie al vernomen dat ik mij meer in ga zetten voor de jongeren binnen de vereniging (wat…

Back To Top