Onze vereniging is er voor leden en ook door leden! Wat betekent dat ons vierkoppig bestuur wordt geformeerd door leden evenals onze commissies Deelgenoten en Informatievoorziening. Zij doen dit als vrijwilliger. Zijn wij daar blij mee? JA. Is dat voldoende? NEE.

Eerder genoemde leden 'trekken de kar'. Maar als vereniging hebben we naast werkzaamheden die periodiek met een zekere tijdsinvestering opgepakt moeten worden, ook kleinere klusjes die incidenteel voorkomen. En dat zou misschien wel iets kunnen zijn voor u! Af en toe iets doen voor de vereniging wat overzichtelijk in tijd is. Wat ook als probeersel zou kunnen dienen om te kijken of u het leuk vindt om iets voor de vereniging te betekenen. Vanuit huis. En misschien is dat kleine beetje nu net goed te combineren met uw beschikbare energie of uw agenda. Zulke kleine klusjes noemen wij 'Werkpakketjes'. Het bestuur en de commissies zullen deze werkpakketjes verzamelen en op deze pagina publiceren. Iedere regel is tevens de link naar het A4 waarop het klusje beschreven staat incl. de hoeveelheid tijd die u hiervoor vermoedelijk nodig heeft. Wilt u het een keer proberen? Vele handen maken licht werk.

Werkpakketjes commissie Deelgenoten

  1. Opzetten van een regionale bijeenkomst. Tijdsinvestering voorbereiding: ca. 3 uur per bijeenkomst. Beschrijving werkpakketje volgt.

Werkpakketjes commissie Informatievoorziening

  1.  Korte artikelen schrijven voor nieuwsbrief en websiteTijdsinvestering: ca. 4 x2 uur per jaar.
  2. Contentbeheer website: artikelen en nieuwsberichten op de website plaatsen. Content beheer website: Inhoud en contact met leverancier voor jaarlijkse onderhoud en in overleg met bestuur doorontwikkeling van de website: Tijdsinvestering: max. 1/2 tot 1 uur per week.
  3.  Opstellen  van de nieuwsbrief in overleg met bestuur:Tijdsinvestering: 3-4 uur per kwartaal.
  4. Berichten op onze website aan Facebook koppelen.  Tijdsinvestering: 3 uur per maand.
  5. Maken instructie en info filmpjes onze verenigings YouTube-kanaal. Beschrijving werkpakketje volgt.
  6. Aanvullen informatie ontwikkelen Tietze-zorgkaart Nederland. Beschrijving werkpakketje volgt.
  7.  Collecteren voor reumafonds Tijdsinvestering: Jaarlijks ca. 2 uur per collecte in uw eigen woonplaats.
  8. Draagvlak bij zorgverleners genereren. Beschrijving werkpakketje volgt.