• 14 oktober 2016

Into your body Youth-R-Well.com, de stichting voor jongeren met reuma, organiseert ook dit jaar weer een najaarsevent voor jongeren (16 - 30 jaar) met reuma. Zondag 30 oktober is er weer een nieuw en uitdagend programma geregeld. Het programma start om 12.30 en eindigt om 17.30. Tijdens dit event zijn er diverse interessante, leerzame en leuke onderdelen.

De middag begint om 12.30 in het Park Plaza Victoria hotel met drie interessante lezingen van onder andere een fysiotherapeut van Stichting Didit over hoe je als chronisch zieke jongere meer grip kunt krijgen op vermoeidheid.
Natuurlijk ben je van Youth-R-Well.com gewend dat er ook een actief deel is. Na de lezingen gaan ze door naar Body Worlds. Hier is van 14:30 tot 16:30 tijd om de tentoonstelling over het menselijk lichaam te bezoeken. Met meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen kun je hier van alles bezichtigen: hoe een lichaam in elkaar hoort te zitten, maar ook wat er allemaal mis kan zijn.
Na dit bezoek wordt de dag om 16.30 afgesloten met een borrel! Waar jij natuurlijk voor uitgenodigd bent om na te kletsen en nieuwe mensen te ontmoeten. Park Plaza Victoria bevindt zich op slechts 5 minuten lopen vanaf het Centraal station en BodyWorlds bevindt zich op de Damrak, op ongeveer 5 minuten lopen vanaf Park Plaza Victoria. Beide zijn ook rolstoel toegankelijk.

Ben je enthousiast geworden?
Geef je dan voor 21 oktober op via de website: http://youth-r-well.com/events/najaars-event/into-your-body . De deelnemersbijdrage is 15 euro, dit is inclusief entree voor BodyWorlds en een hapje en drankje tijdens de lezingen en de borrel. 
Dit event, exclusief het bezoek aan BodyWorlds, wordt financieel mogelijk gemaakt door Abbvie.