skip to Main Content

Uitnodiging deelgenotenweekend 14 en 15 november 2020 – VOL!

Het ALV-weekend is VOL! Nieuwe aanmelders komen op de reservelijst.

Beste leden,

Graag nodigen wij u uit voor het deelgenotenweekend van de Vereniging van Tietze en/of Costochondritispatiënten. Uw partner, vriend of vriendin is ook welkom (voor leden geldt een eigen bijdrage en voor niet-leden zullen de kosten in rekening gebracht worden. Zie onderstaande informatie).

Dit jaar vindt het deelgenotenweekend waarschijnlijk plaats in een wat andere vorm dan u van ons gewend bent i.v.m. Covid-19, maar we hopen er met elkaar, ondanks alle geldende richtlijnen en maatregelen, toch weer een mooi weekend van te maken.

Het deelgenotenweekend zal dit jaar weer plaatsvinden in Conferentiehotel Villa Heidebad in Epe.

Adres:
Conferentiehotel Villa Heidebad
Molenweg 17
8162 PE  Epe
0578 – 610499

Ook dit jaar hebben wij een hoofdthema bedacht voor het weekend en dat is  ‘Ontspanning & verbinding’. We zouden het zeer op prijs stellen als u galakleding of chique kleding mee wilt nemen naar het weekend.
In het weekend zal duidelijk worden waarvoor u deze kleding hebt meegenomen…

U kunt zich inschrijven voor het deelgenotenweekend via dit inschrijfformulier. Dit jaar vragen wij voor het eerst aan de leden een eigen bijdrage van € 25,00 per persoon, hiervoor ontvangt u een factuur. Voor niet-leden wordt er een eigen bijdrage gevraagd van € 200,00. Aanmelden voor het deelgenotenweekend kan tot 18 oktober 2020. Er is plaats voor 35 personen.
Schrijf u snel in want vol=vol. Mochten er te veel aanmeldingen zijn, dan zullen we gebruik maken van een reservelijst.

Indien u zich heeft opgegeven maar verhinderd bent, dan geldt er een annuleringsregeling. Deze vindt u bij de inschrijving voor het deelgenotenweekend.

Uitgebreide informatie rondom het programma van het weekend zal in de komende tijd bekend gemaakt worden.

Ook dit jaar is er een mogelijkheid om een voorovernachting te boeken in het hotel. Een voorovernachting is geheel op eigen kosten en u kunt dit zelf regelen door contact op te nemen met Villa Heidebad (zie bovenstaand telefoonnummer).

We hopen u te kunnen en mogen ontvangen op 14 november te Villa Heidebad in Epe!

Met vriendelijke groet,

De deelgenotencommissie van de Vereniging van Tietze en/of Costochondritispatiënten

Het ALV-weekend is VOL! Nieuwe aanmelders komen op de reservelijst.

Het laatste nieuws

Latest News

Aankondiging Tietze verdiepingstraining

De Tietze en costochondritis verdiepingstraining op 10 & 11 september 2021 Al redelijk kunnen omgaan met ‘Tietze en/of’ en toch graag een update? Dat kan!…

Werkbijeenkomst om meer inzicht op te bouwen over het syndroom van Tietze en costochondritis

Beste lezer, In de week van 21 juni houden we een werkbijeenkomst om meer inzicht op te bouwen over het syndroom van Tietze en costochondritis.…

Latest News

Aankondiging Tietze verdiepingstraining

De Tietze en costochondritis verdiepingstraining op 10 & 11 september 2021 Al redelijk kunnen omgaan met ‘Tietze en/of’ en toch graag een update? Dat kan!…

Leven met pijn

Lees hier het artikel van Jannie Dorst: Leven met pijn. Bron Reformatorisch Dagblad.

Back To Top