skip to Main Content

Vacature stagiaire

Titel: Onderzoek naar het Syndroom van Tietze en costochondritis, twee zeldzame reumatische aandoeningen.

Lijkt het je leuk om onderzoek te doen naar een zeldzame reumatische aandoening? Wil je een onderzoek doen waarbij de resultaten kunnen leiden tot verbetering van kwaliteit van leven? Sta jij graag vooraan bij baanbrekend onderzoek? Dan is dit iets voor jou!

Doel: Het doel van dit onderzoek is de impact van het syndroom van Tietze en costochondritis en het zorggebruik vanuit het perspectief van de patiënt te onderzoeken. In dit onderzoek wordt bovendien geëxploreerd wat mogelijk de oorzaak is voor het ontstaan van deze aandoening.

Het onderzoek heeft onder andere de volgende vraagstellingen:

– Wat is de frequentie en aard van de symptomen ervaren door patiënten met het syndroom van Tietze en/of costochondritis?

– Wat is het zorggebruik van patiënten met het syndroom van Tietze en/of costochondritis?

– Wat is de relatie tussen het syndroom van Tietze en/of costochondritis en andere reumatische aandoeningen?

 

Wie zijn wij?

Wij zijn de vereniging van Tietze- en costochondritis patiënten. Dit is de enige vereniging ter wereld die zich inzet voor de belangen van mensen met deze aandoeningen. Het bestuur bestaat uit 6 ontzettend ambitieuze vrijwilligers, die het heel belangrijk vinden om zowel hard te werken samen, als ook plezier te hebben samen.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een student die helpt bij het opzetten en uitvoeren van een onderzoek naar het syndroom van Tietze en costochondritis. Je kunt zelfstandig werken, leert hoe je een dergelijk onderzoek opzet en speelt een centrale rol bij de inclusie van patiënten. Je analyseert resultaten en schrijft daarvan een artikel of verslag. Zowel studenten die in hun master invulling voor hun wetenschappelijke stage zoeken, als studenten die tijdens hun bachelor aan een onderzoek willen werken, komen in aanmerking. Deze stage is per direct beschikbaar!

Interesse? Mail dan naar medischadvies@tietze.nl

Het laatste nieuws

Latest News

17 mei 2019
Vragenlijst

Volg je een opleiding in het mbo of hoger onderwijs (ho) en heb je een beperking of chronische aandoening? Dan hoort Ieder(in) graag van jou…

Latest News

17 mei 2019
Vragenlijst

Volg je een opleiding in het mbo of hoger onderwijs (ho) en heb je een beperking of chronische aandoening? Dan hoort Ieder(in) graag van jou…

Back To Top