skip to Main Content

Vierdaagse sponsorloop, dag 0

Dan is het bijna zo ver,… Na een heerlijk ontbijt in Hilversum heb ik mijn koffers dicht geritst en ben ik op de trein gestapt naar Lent. Mijn onderkomen voor aankomende week is in het huis van mijn vorige buren, Luit en Marieke. Ze hebben een heerlijk huisje in Lent waar ik nu rustig een filmpje zit te kijken terwijl ik dit schrijf. Na aankomst in het huis en het uitpakken van mijn koffers ben ik naar Nijmegen gefietst waar ik met Laura had afgesproken. Samen hebben we ons startbewijs opgehaald en wat rondgelopen over het festivalterrein en in de stad. We hebben gezellig een klein hapje gegeten en ook gelijk een souvenir gescoord! Morgen meeten we om half 6 bij de fietsenstalling en dan gaat het feest beginnen! Gelukkig is het naar Nijmegen toe fietsen de heuvels op, zodat ik na een lange dag wandelen voornamelijk bergafwaarts terug kan fietsen.

Sponsor de lopers voor de Vereniging van Tietze en costochondritis patiënten hier:

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/viviane-veger-0/6c24ccf7-fcdb-490e-9cc0-03bf0be4ea26

Het laatste nieuws

Latest News

30 december 2019
AVC-training voorjaar 2020

Wanneer: do 5 t/m za 7 maart 2020 met een terugkomzaterdag ergens in april 2020 (in overleg). Waar: in een hotel/locatie in het midden van…

30 december 2019
Verdiepingstraining najaar 2020

In het najaar staat ook de verdiepingstraining gepland. Een tweedaagse training (twee dagen aaneen met overnachting). Wanneer: vr. 4 en za. 5 september 2020. Waar:…

Latest News

30 december 2019
AVC-training voorjaar 2020

Wanneer: do 5 t/m za 7 maart 2020 met een terugkomzaterdag ergens in april 2020 (in overleg). Waar: in een hotel/locatie in het midden van…

30 december 2019
Verdiepingstraining najaar 2020

In het najaar staat ook de verdiepingstraining gepland. Een tweedaagse training (twee dagen aaneen met overnachting). Wanneer: vr. 4 en za. 5 september 2020. Waar:…

Back To Top