skip to Main Content

Viviane vertelt: ‘Vierdaagse update: Druk opzoek naar een slaapplaats..

Zoals in de kop te lezen ben ik de afgelopen periode vooral druk bezig geweest een slaapplaats te regelen. Er zijn een heleboel opties, maar de meeste opties zitten al helemaal vol of de prijzen rijzen te ver de pan uit. Met vrienden en familie was ik druk aan het bedenken wie ik allemaal zou kunnen benaderen voor een bezemkast, schuur of slaapbankje. En net nu ik bezig ben dit verhaal te schrijven stuurt mijn vorige buurvrouw een berichtje terug dat ik gebruik mag maken van hun B&B in Lent. Toeval bestaat niet en dit was het laatste punt dat ik graag geregeld wilde hebben zodat ik nu ontspannen verder kan trainen.

Rondom Hilversum is het heel mooi wandelen, maar op een gegeven moment heb ik al die heides ook wel gezien. Gelukkig heb ik een leuke app geïnstalleerd op mijn mobiel die allerlei gevarieerde routes weergeeft en kan ik ook nog uitwijken naar Utrecht en omstreken. Dit gezegd hebbende voel ik me gelijk een fanatieke ANWB wandelaar met afritsbare broek en wandelkaart in de achterzak. Ongegeneerd en vol enthousiasme blijf ik lekker doortrainen.

Begin februari heb ik Laura ontmoet en hebben we al even samen getraind. Daarnaast hebben we gelijk een aantal data gepland om samen te wandelen. Het is fijn om samen te kunnen wandelen, dat scheelt toch een boel met trainen en ik kijk uit naar de tochten die we al op de agenda hebben staan.  Naast Laura hebben ook de moeder en zus van Elke zich aangesloten en zullen zij ook meelopen voor de sponsorloop, wat ik echt onwijs gaaf vind!

Zodra het startbewijs binnen is, kunnen we de sponsoring opzetten, dit zal ergens in april of mei zijn en jullie zullen de eerste zijn die we ervan op de hoogte stellen. Met het doel voor ogen om de sponsorloop op te starten blijf ik vastberaden doorstappen en hoop ik zonder al te veel lichamelijke pijn de trainingen vol te houden.

Liefs,

Viviane’

Hieronder zie je de vier kanjers die voor onze vereniging de Nijmeegse Vierdaagse willen gaan lopen. Van links naar rechts: Laura, Viviane, Marieke en Patricia.

Het laatste nieuws

Latest News

19 augustus 2019
Nieuw boek over chronische pijn kan veel klachten verlichten

Therapeute Anna Raymann pleit in nieuw boek voor combinatie van behandelingen Drie miljoen mensen in Nederland leven met chronische pijn en voor een groot deel…

26 juli 2019
Meld u aan voor de AVC-training van onze vereniging in dit najaar!

Altijd al een start willen maken om (nog) beter met uw ongemakken en beperkingen van uw ziekte om te gaan? En dat samen met gelijkgestemden…

Latest News

19 augustus 2019
Nieuw boek over chronische pijn kan veel klachten verlichten

Therapeute Anna Raymann pleit in nieuw boek voor combinatie van behandelingen Drie miljoen mensen in Nederland leven met chronische pijn en voor een groot deel…

26 juli 2019
Meld u aan voor de AVC-training van onze vereniging in dit najaar!

Altijd al een start willen maken om (nog) beter met uw ongemakken en beperkingen van uw ziekte om te gaan? En dat samen met gelijkgestemden…

Back To Top