Ga naar hoofdinhoud

Verdiepingstraining

Al redelijk kunnen omgaan met ‘Tietze en/of’, maar wil je er graag aan blijven werken?
Dat kan! Tijdens onze verdiepingstraining gaan wij in op waar jij behoefte aan hebt.

Waarom deelnemen?

De training is bedoeld voor mensen met het syndroom van Tietze en/of costochondritis en lid van onze vereniging. Tijdens deze verdiepingstraining wordt aandacht besteed aan het leren omgaan met de aandoening, de pijn, de onzekerheid en het effect van de aandoening op je leven, als persoon, als partner, binnen een sociaal verband, in je werkkring, etc..
Wij streven ernaar om de kwaliteit van leven te verbeteren en daarmee de neergaande fysieke en mentale spiraal, die velen ervaren, minstens tot stilstand te brengen. De basiskennis, ervaring en omgaan met diverse tools worden verondersteld aanwezig te zijn. De verdiepingstraining is bedoeld voor mensen die al eerder de Tietze AVC-basistraining of andere verdiepingen hebben meegemaakt. Bij twijfel: neem graag contact op met het trainersteam om af te stemmen of deze training het beste voor je is.

Wat gaan we doen?

Tijdens de training is er een korte review van de basisstof en technieken.
Maar vooral verdieping in hoe jij jouw leven met een chronische ziekte (nog) meer inhoud en plezier kunt geven.

Wat willen wij bereiken met deze training

  • Inzichten in ‘waar sta ik nu en hoe nu verder’?
  • Meer aandacht voor wat zich in het ‘nu’ afspeelt (mindfulness)
  • Praktisch toepasbare oefeningen en oplossingsrichtingen + handvatten & tips
  • Fijne contacten met deelgenoten; even de tijd nemen om echt met jezelf aan de slag te gaan
  • Een echte ‘update’ van de vorige trainingen.

Waar
Een locatie centraal gelegen.
De twee aaneengesloten dagen zijn inclusief overnachting in het mooie hotel
Wanneer
in 2025
Voor wie
Iedereen die lid is van onze vereniging. De meeste deelnemers hebben de AVC-basistraining al gedaan, maar hier kan van afgeweken worden (na goedkeuring van het trainersteam).

Wat moet je nog weten

Ben je nog geen lid van onze vereniging maar wil je wel deelnemen? Word dan snel lid via onderstaande knop. Daarna kan je je, in het besloten deel van de website, aanmelden via het aanmeldformulier.

We vragen aan de deelnemers een eigen bijdrage van € 95,- voor voeding en overnachtingen. Vele (aanvullende) zorgverzekeringen vergoeden (een deel van) een training of cursus.

Als je nog vragen hebt, kun je deze stellen via: deelgenoten@tietze.nl.

Laatste nieuws

Latest news

ALV & Deelgenotenweekend

Zaterdag 18 en zondag 19 november a.s. vindt voor leden weer de Algemene Ledenvergadering en deelgenotenweekend plaats op een mooie locatie. Dit is dé gelegenheid…

Naastendag 2023

Introductie ‘Naasten’-dag voor naasten van leden met Tietze en/of costochondritis Een pilot-dag te houden op zaterdag 21 oktober 2023 in Den Dolder Introductie Als naasten…

Jong & Tietze ‘Bewegen, met daarnaast een creatieve activiteit’

Daar zijn wij weer voor onze jongeren! We hebben een tof nieuw idee voor een jongerenactiviteit, eentje die jullie zeker leuk zullen vinden om aan deel te nemen. Het zal een licht actieve en creatieve dag worden, heerlijke combinatie al zeg ik het zelf. De jongerenactiviteit vindt plaats op zondag 17 september 2023.

Onderzoek geneesmiddelen

Beste leden van onze mooie vereniging, Wellicht hebben jullie al vernomen dat ik mij meer in ga zetten voor de jongeren binnen de vereniging (wat…

Back To Top