Ga naar hoofdinhoud

Jong & Tietze ‘Bewegen, met daarnaast een creatieve activiteit’

17/09/2023 09:30 - 16:00

Hoi hoi :),

Zondag 17 september is er weer een jongerenbijeenkomst! Deze staat in het teken van bewegen en ontspanning en bestaat uit twee workshops, inclusief lunch. De hele dag is gratis voor leden.

Tijdens de eerste workshop gaan we aan de slag met Ismakogie, een bewegingsleer die zich richt op bewust beter bewegen. Met minimale krachtinspanning verbeter je je conditie en je kunt het overal toepassen! De workshop wordt gegeven door Ismakogie docente Marike Visser. Uiteraard geldt zoals altijd: luister naar je lichaam en naar de grenzen die het aangeeft. Het geeft niks als je een onderdeel niet kan meedoen.

Nadat we ons gericht hebben op beweging is het tijd voor ontspanning! Je gaat je eigen flessentuin maken. Dat is een klein terrarium, die werkt als een mini-ecosysteem. Het maakt niet uit of je (al) groene vingers hebt of niet, workshopleidster Britt Ottens zal je helpen om er iets moois van te maken! Na deze workshop is er ruimte om na te praten of ervaringen uit te wisselen.

Waar vindt al dit leuks plaats? In Locatie78 in Bunnik. Er is een bushalte op slechts 4 minuten loopafstand.

Hieronder vind je het tijdschema. Aanmelden is verplicht en kan via het formulier onderaan dit bericht. We hopen jullie zondag 17 september te zien!

Het tijdschema:

  • 09:30 – 10:00 Inloop.
  • 10:00 – 10:45 Ismakogie.
  • 10:45 – 11:00 Pauze.
  • 11:00 – 11:45 Ismakogie.
  • 11:45 – 13:15 Lunch.
  • 13:15 – 15:15 Flessentuin.
  • 15:15 – 16:00 Ruimte voor napraten/ervaring uitwisselen.
  • Rond 16:00 uur Gezamelijke afsluiting.

Adres van de locatie:

Locatie78
Burgemeester van de Weijerstraat 78
3981EK Bunnik

Groetjes,

Desirée en Iris

Aanmeldformulier

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.

Laatste nieuws

Latest news

ALV & Deelgenotenweekend

Zaterdag 18 en zondag 19 november a.s. vindt voor leden weer de Algemene Ledenvergadering en deelgenotenweekend plaats op een mooie locatie. Dit is dé gelegenheid…

Naastendag 2023

Introductie ‘Naasten’-dag voor naasten van leden met Tietze en/of costochondritis Een pilot-dag te houden op zaterdag 21 oktober 2023 in Den Dolder Introductie Als naasten…

Jong & Tietze ‘Bewegen, met daarnaast een creatieve activiteit’

Daar zijn wij weer voor onze jongeren! We hebben een tof nieuw idee voor een jongerenactiviteit, eentje die jullie zeker leuk zullen vinden om aan deel te nemen. Het zal een licht actieve en creatieve dag worden, heerlijke combinatie al zeg ik het zelf. De jongerenactiviteit vindt plaats op zondag 17 september 2023.

Onderzoek geneesmiddelen

Beste leden van onze mooie vereniging, Wellicht hebben jullie al vernomen dat ik mij meer in ga zetten voor de jongeren binnen de vereniging (wat…

Back To Top